Fókusz

A gyönyörű kaszkadőr riporterünket is leterítette

Süle LászlóSüle László

2015. augusztus 28. 14:00

Lesó Lilla a kifutón. Lesó Lilla a tatamin. Lesó Lilla egy gyönyörű sportmotor nyergében és Lesó Lilla a Kém című hollywood-i szuperprodukcióban. A 180 centiméter magas budapesti kaszkadőrlánynak két kézzel adta a jó dolgokat a Teremtő: szép, ügyes, bátor és még okos is. Ez az egészen színes karrier 11 évvel ezelőtt kezdődött, amikor is 14 évesen dzsiu-dzsicuzni kezdett.

Lilla modellként dolgozott Milánóban, Athénban és Barcelonában is, közben pedig még egyetemre is járt. Négy évvel ezelőtt egy divatbemutatón azonban nagy törés következett az életében, és ezt most lehet szó szerint érteni. Ezen a show-n részt vett Piroch Gábor kaszkadőr és csapata is, aki azonnal felfigyelt Lilla képességeire. Innentől kezdve egyenes út vezetett a filmekig. 2013-ban a Drakula című tévésorozatban szerepelt először kaszkadőrként, majd nem sokkal később egy igazi szuperprodukcióban, a Magyarországon forgatott Kémben már az egyik főszereplő, Miranda Hart dublőrje lehetett. Lillának nem akármilyen feladat jutott: az izomkolosszus 50 Centet kellett padlóra vinnie.

Az már csak hab a tortán, hogy a szépséges, de veszélyes modell még motorozni is tud. Ráadásul a párja Hujber Péter motokrossz versenyző és freestyle akrobata. Tudják, ő az, aki nemrég Michelisz Norbi felett is átrepült a motorjáról. Hasonló mutatványokat Lilla egyelőre még nem tud, de határozottan ügyesen üli meg a mocit. Az a terve, hogy később két keréken is végrehajthasson kaszkadőrmutatványokat.

A 25 éves lánynak egyelőre inkább csak hátrány volt a szép arca és nyurga külseje, a Kémben ezért szó szerint „elcsúfították”, béna parókát kapott és kitömték szivaccsal a ruháját. Azért bízik benne, hogy előbb utóbb a szépségét is kamatoztathatja majd a filmekben.




 
#Fókusz#kaszkadőr#modell#film#lesó lilla#süle lászló

Címlapról ajánljuk