Fókusz

Kihívás: Párkeresés egyedülálló anyukaként

Gál PetraGál Petra

2015. június 19. 15:23

Nem könnyű egy szakítás után talpra állni, és új szerelemre találni. Mennyire bonyolítja az ember életét, ha a váláskor már közös gyereke, gyerekei is vannak. Két szexi anyuka leplezetlenül őszintén beszél a nehézségekről, a megoldatlan problémákról. Ki mikor és hogyan fogad el egy egyedülálló gyerekes anyukát új párként? Gál Petra riportja.

A mindig kényes téma. Hiszen vannak ők, akik párt keresnek és ők, akiknek már van apukájuk. Egyedülálló anyukaként új párt találni óriási kihívás. Hibázni viszont pofon egyszerű:

1. Túl sokáig várni az újrakezdéssel.
2. Túl keveset várni az első randiig.
3. Ráakaszkodni a kiszemeltre.
4. Túl hamar bemutatni a gyerekeknek.
5. Túl későn bemutatni a gyerekeknek.

Két  szexi mami a Szelfiből, akik pontosan ismerik ezt a nehéz helyzetet, és leplezetlen őszinteséggel mesélnek is róla. Ada kezéhez 3 hónapig hozzánőtt egy kiskamera, hogy az élete minden pillanatát rögzítse. Ő eddig, hat év alatt egyetlen párját mutatta be Bencének és Bálintnak. Most egy külföldön élő férfival ismerkedik, akivel csak keveset találkoznak, így ez még nehezebb terep.

Horváth Gréta szintén filmezte magát, és nem takargatott semmit. Férjével, Nikosszal nem tudják, hányadán is állnak. Kisfiával, Filkóval maradt egyedül, és fogalma sincs, hogyan kezd majd hozzá a párkereséshez, ha végül mégis erre kerül a sor. De ki hogyan szakít egyáltalán időt egy randira? Nem egyszerű megoldani egy szimpla kávézást sem.
#Fókusz#párkeresés#család#randi#horváth gréta#ada#szelfi

Címlapról ajánljuk