Fókusz

Emlékeznek rá, mi történt 10 éve?

Süle LászlóSüle László

2015. június 8. 18:30

2005 júniusának nagy durranása volt a videóhívásra is alkalmas mobilkészülék – Csonka András aggodalma azonban fölösleges volt. Bár belegondolni is hihetetlen, hogy ez a technológia már 10 éves, az alkalmazást használók biztosan megtalálják a módot, hogy leplezzék titkaikat. Süle László riportja.

2005-ben halt meg II. János Pál pápa, a Csillagok háborújában bosszút álltak a Sithek, Madonna még csak 47 éves volt és hiába énekelte azt, hogy „Time Goes By So Slowly”, egyáltalán nem volt igaza: az idő bizony nagyon is gyorsan halad. Persze mindez eltörpül amellett, hogy abban az esztendőben hódító útjára indult Gáspár Győző nógrádmegyeri lakos karrierje. Éppen 10 éve, 2005 júniusában egy egészen megdöbbentő dologra került sor: Beja asszonyt szexi fotózásra hívta egy férfimagazin.

Az Argentínában felvett sztáros bátorságpróbában egyébként olyan országos hírű csillagok vettek részt, mint Anettka, MC Ducky, Beszeda Gábor és Kasuba L. Szilárd. De érdemes egy pillantást vetni az akkor még igencsak tejfölös szájú modellre, Polgár Krisztára is.

Szintén 2005 júniusának jelentős társasági eseménye volt Kiszel Tünde névnapja. Ha azt gondolják, hogy Tünci évről évre kellemetlenebbé vált, nézzék meg, mit csinált éppen 10 éve. Ekkor ugyanis Nagy Zsolttal, közismertebb nevén VV Leóval élt párkapcsolatban.

 

#Fókusz#múltidézés#10 éve#kiszel tünde#laky zsuzsi#polgár krisztina#madonna

Címlapról ajánljuk