Fókusz

Celebjeink a második félévet is kivesézték

rtl.hurtl.hu

2014. december 31. 18:15

A foci VB mellett Sebestyén Balázsék nagy bejelentése váltotta ki a legnagyobb érdeklődést az év második felében. A jegesvödör akció ugyan majdnem mindent elmosott az interneten, szakértőink mégsem erre emlékeznek a legjobb szívvel. A leggazdagabb magyar és a legszebb magyar nő sokkal jobban izgatja őket.

Németország negyedszer is világbajnok lett futballban. A VB-t és főleg a döntőt az egész világ nézte, mégis akadt, akinek ez valahogy kimaradt a programjából. Közéjük tartozik egyik celebünk is, akinek halaszthatatlan dolga volt, miközben a Glóbusz lakói a futballünnep csúcspontján voltak.

Sebestyén Balázsék bejelentették, hogy újabb baba érkezik.

Nem a Manhattan tehet róla, hogy forró volt az augusztus, meg is kaptuk a nyakunkba azt a mániát, aminek itthon a Fókusz adta meg a kezdőlökést. Kis képzavarral, futótűzként terjedt el a jeges vödör kihívás. Remélhetőleg azok is profitáltak belőle, akikről az egész szólt, hiszen elméletben az ALS alapítvány javára, jótékony célra indult a kampány.

Szeptemberben hírességek meztelen fotói lepték el a világhálót.

Októberben indult a magyar televíziózás egyik legmerészebb vállalkozása, élő adás minden nap, Magyarországtól 9000 km-re. Sokan aggódtak Vadon Janiért is, aki három napra kórházba került,
Aztán novembert írtunk már, amikor meglepetés vendég érkezett a dzsungelbe, Fekete Pákó lett a tábor 11. lakója, és gyorsan egymásnak is estek a többiekkel

Az év vége felé került nyilvánosságra a lista, amely a leggazdagabb magyarokról készült.

Pataky Attila, Miskolc legmenőbb exportcikke újra elérzékenyült és megnősült – harmadik alkalommal is. A híres BAZ-megyei az idén is sok-sok UFO-t látott, de az esküvőre egyet sem hívott meg.

Kulcsár Edina az év végén második lett a Miss World-ön.

A Fóksz riporjában többek között ezeket az eseményeket is kivesézik celebjeink.


 Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

#Fókusz#érdekességek#évértékelés#celebek#botrányok#sikerek#csillogás

Címlapról ajánljuk