Fókusz

Nagy szerelmek és nagy szakítások 2014-ben

Gál PetraGál Petra

2014. december 30. 18:15

Megnézzük, ki, kivel és merre indult el idén azzal a fránya, kiszámíthatatlan kisvonattal az érzelmek hullámvasútján...

Sokak számára fájdalmas volt 2014, mások azonban idén találtak igaz szerelemre. Hangos veszekedések, csendes elválások, bimbózó románcok és újrakezdések.

A legnagyobb visszhangja Dobó Kata és Gulyás Levente szakításának volt. Egymásnak ellentmondó információk láttak napvilágot ugyanis a hírről. A színésznő azóta sem beszélt nyilvánosság előtt az elválás okáról. Dukai Regina és Feczesin Róbert öt éven át éltek boldog távkapcsolatban. Mikor Fecze hazaigazolt, sajnos szerelmüknek is vége lett.

Tavaly a Détár-Rékasi válás, és az ezzel kapcsolatos hatalmas felhajtás az egykori házaspár mindkét tagját megviselte. Ez az év azonban boldogságot hozott Enikőnek Péter és Károlynak Gerda személyében

A külföldi sajtó a legtöbbet 2014-ben Robert Pattinson se veled, se nélküled vergődésével foglalkozott, de a színész végleg pontot tett az ügy végére, miután Kristen Stewart megcsalta őt egy rendezővel. 18 év után Antonio Banderas és Melanie Griffith sem bírta tovább együtt, annyira elhidegültek egymástól, hogy a válást választották. Külföldön sem ritka, hogy valaki nem éppen illendő módon szakít a kedvesével. Calvin Harris egy közösségi oldalon dobta  Rita Orát, aki állítólag hűtlen volt a kapcsolatuk alatt.

A Fókuszban számbavettük az elmúlt hónapok nagy szerelmeit és elválásait.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

#Fókusz#szerelem#szakítás#párkapcsolat#híresség#dobó kata#dukai regina#détár enikő#csobot adél#istenes bence

Címlapról ajánljuk