Fókusz

Kustánczi Lia ismét Dubaiba készül

Süle LászlóSüle László

2014. október 22. 17:54

Dubai. A Perzsa öböl legszebb városa, csodálatosan gyorsan épülő dúsgazdag metropolisz, pezsgő éjszakai élet és fülledt erotika… és állítólag szépséges magyar lányok gyakori célpontja is: veszélyes pénzkereseti lehetőség nem túl szégyenlős csajoknak. Állítólag, mert ugye mindegyik szexi leányzó, aki odamegy, természetesen nem azért megy oda.

 

Kustánczi Lia már jó ideje lemezlovasként keresi a pénzét, és többek között éppen Dubaiban. Fellépett az egyik legnépszerűbb klubban is. Azt gondolhatnánk, egy ilyen helyen biztosan kap ajánlatokat gáláns arabok férfiaktól – nos, rosszul gondolnánk.
Lia egyike azoknak a csinos magyar modelleknek, akik ügyesen nyergeltek át egyik szakmáról a másikra. A nyomtatott sajtó visszaszorulásával háttérbe szorultak a férfimagazinos fotózások is, már régóta nem lehet annyi pénzt keresni egy szexi sorozattal, mint egykoron.

 Kustánczi Liát sokszor, sok irányból fotózták korábban, többek között Bódi Sylvivel is 2008 nyarán. Lia is szívesen emlékszik vissza a régi szép időkre.
Hogy Bódi Sylvi a lemezek helyett miért inkább hullámokat lovagol, az a vasárnap esti adásból kiderült.
Sylvi híján van minden muzikalitásnak, úgy tűnik azonban, ő a kivétel.  Lehet azért, mert debreceni. Bezzeg a budai lányok érzik a ritmust, így szépen sorban jött DJ Niki, Belucci, DJ Flower, és DJ Seherezádé.

Lia egyébként már el is utazott. Irány Monaco, Svédország és Szingapúr, és persze nyilván Dubai is szóba kerül újra. Maradjunk annyiban: a szépség egy dolog, de ha ezek a lányok nem húzogatnák ilyen ügyesen a potmétereket, akkor bizony aligha hívnák őket ilyen sokszor vissza a világ legnagyobb klubjaiba.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!

A teljes adást megnézheti az RTL Most-on!

#Fókusz#kustánczi lia#dj#dubai#utazás#fotózás

Címlapról ajánljuk