Fókusz

Rákbetegen is folytatja a versenyzést

rtl.hurtl.hu

2014. július 1. 17:00

Bemutatjuk azt a nőt, aki elmondhatja magáról, hogy igazi túlélő. Egy családanya, aki 39 évesen lépett a változás útjára és fitneszversenyző lett, aki rákbetegsége ellenére is sorra nyeri az érmeket.

Mészáros Mónika autóbalesete után, síelés közben sérült meg olyan súlyosan, hogy a térdében elszakadtak a szalagok, most pedig kiderült – pajzsmirigydaganata van. Két hét múlva műtik, de ő mosolyogva, tele energiával és életkedvvel mesélte nem mindennapi élettörténetét.

Mónika 2013 szeptemberében kezdett el edzeni, amibe annyira belejött, hogy profi versenyzővé vált. Hat és fél hónap elteltével, kategóriájában egy arany, egy ezüst és egy bronzérem tulajdonosa. Olyannyira jól sikerült az életmódváltás, hogy gyakran nem is hiszik el róla, hogy két gyermek édesanyja.

Betegsége ellenére is tele van célokkal és kitartással. Már azt tervezgeti, hogy műtéte után újra edzeni jár majd, és a következő célt is kitűzte: a novemberi fitnesz világbajnokságon szeretne elindulni. Azt mondja, a mozgás adja neki a legtöbb erőt.

Mi nagyon drukkolunk neki, hogy ezúttal is legyen elég ereje, és a betegsége se akadályozhassa meg abban, hogy a novemberi világbajnokságon a dobogó legfelső fokára állhasson!

#Fókusz#rtl#rák#betegség#világbajnokság#fitneszverseny

Címlapról ajánljuk