Fókusz

Szelfi: hódítanak a cicifotók

rtl.hurtl.hu

2014. április 3. 17:30

A popsi-szelfi után itt a legújabb őrület, a mell-szelfi. Amikor önfotózás közben kényesen ügyelünk arra, hogy dekoltázsunk megjelenjen a képen, vagy akár valóban csak a kebleinket posztoljuk.

Mészáros Dóra saját sorozatot indított a neten, „Mindennapi melleinket add meg nekünk ma” címmel. Meg is adja a rajongóknak, akik naponta gyönyörködhetnek a különböző cicifotókban. Minden napra kitalál valami témát a fotóknak. Április elsején például szőrös melleket posztolt.

Külföldön Nicky Minaj az egyik legnagyobb kebelfotózó híresség. Rihanna cicijét pedig már láthattuk felülről, és szemből is. Éjjel-Nappal Alexának az énekesnő a példaképe, ezért ugyanolyan mell alatti tetoválást csináltatott, amit posztolt is. Azt mondja, régebben nagyon vékony volt és egyáltalán nem volt melle, emiatt komplexusai voltak, és úgy döntött, kés alá fekszik. Azóta egyenesen arányosan az önbizalma is megnőtt. Nem jellemző rá, de a kedvünkért simán vállalt egy kis cici önfotózást.

Azért azt nem árt átgondolni, - pláne ha fiatalkorú az illető- hogy egy ilyen figyelemfelkeltő fotót biztosan meg akarunk e osztani a világgal. Nehogy mások visszaéljenek vele.
#Fókusz#rtl#fotózás#mészáros dóra#mellek#szelfi

Címlapról ajánljuk