Fókusz

VV Charlotte felvállalja a múltját

rtl.hurtl.hu

2014. március 31. 17:00

Egy Párbaj, amely nem úgy sikerült VV Charlotte-nak, ahogy szerette volna. A férfifaló a Fókusz kamerája előtt szembesült a róla megjelent újságcikkekkel. Úgy döntött nincs más választása bevallja, valóban a testéből élt korábban.

VV CHARLOTTE: „Vannak sötét foltok a múltamban”

VV Alexa már kezdés előtt nem bír magával és állandóan szerepelni akar. Természetesen itt van Simon is és Iza családtagjai is.

Alexa bepörögve ordibál már, Simon pedig egy székről lendül neki, de most nem rohan be végül szerelméhez. a közönséget egyáltalán nem zavarja, hogy megy a Párbaj. Ők megállás nélkül kiabálnak be mindenfélét. Reklámszünetben már komoly személyeskedéssé fajul a szurkolás. Charlotte adás után a könnyeit törli. A BeleValóVilágban találkozik először Simonnal. Végigcsókolózzák a műsort, majd távoznak a stúdióból.

Charlotte-ot elválasztjuk egy kicsit szerelmétől és elvisszük az újságcikkek falához. A lány először még jókedvűen kommentálja a róla megjelent írásokat. Aztán egyre szomorúbb lesz.

A nagy vereség úgy tűnik, ekkor már egyáltalán nem foglalkoztatja. Charlotte-on látszik, hogy valami megtört benne. Most azonban még nem akar róla beszélni. Azt ígéri, majd egyszer elmeséli az egész történetet.

#Fókusz#rtl#párbaj#simon#charlotte#vv6#vv iza

Címlapról ajánljuk