Fókusz

A ByTheWay már a határon túl is hódít

rtl.hurtl.hu

2014. március 4. 13:03

A tavalyi X-Faktor döntős csapata továbbra is maximális fordulatszámon pörög és az állandó koncertezés mellett rögzítették első saját dalukat is. Vastag Csabi nagykoncertje után pedig azonnal buszra szálltak és meg sem álltak a háború szélén álló Ukrajnáig.

Ebben a budapesti stúdióban a fiúk lázas izgalommal készítik első saját szerzeményüket. A magyar és angol nyelven is hallható „Álmodj még” című dal reményeik szerint a rádiók következő nagy kedvence lesz.

Az elkészült dal és a ByTheWay élőzenekaros formációja Vastag Csaba nagykoncertje előtt debütált. A jól sikerült buli után azonban nem volt idő az ünneplésre, máris indulni kellett tovább.

A forrongó Ukrajnában, néhány nappal a kijevi forradalom után még mindig bizonytalan a helyzet. A háborús fenyegetettség ellenére, a srácok mégsem féltek az úttól. A hosszú út és a nehézkes határátkelés nem vette el a srácok jókedvét. A helyszínre érve azonban már alább hagyott a bátorság. A koncert a helyi fiatalokkal beszélgetve kiderült, ők nem igazán érzékelik az országban uralkodó feszültséget. Vagy legalábbis annyira nem foglalkoztatja őket.

Kortól és nemtől függetlenül a rajongók órákig álltak sorba, hogy közös képet készíthessenek a csapattal.

A ByTheWay sikere már láthatóan országhatárokat átívelő. A fiúk ígérik: igyekeznek a lehető legtöbb helyre, minél hamarabb eljutni, hogy Ukrajnához hasonlóan, máshol is garantáltan jó hangulatot teremtsenek.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!
#Fókusz#rtl#koncert#ukrajna#X-Faktor#bytheway

Címlapról ajánljuk