Fókusz

A ValóVilág legnagyobb humbug-királyai

rtl.hurtl.hu

2014. február 18. 18:00

Négyen már elhagyták a Villát, túl vagyunk a szerelmi bonyodalmakon, valódi és pitiáner balhékon. Már csak tízen versenyeznek a fődíjért. De vajon mit ígértek a játék elején és mit tartottak be a fogadalmakból a villalakók?

Megkérdeztük a VV6 két műsorvezetőjét, mit gondolnak a szájhősökről. Lilu és Bence elsőként Józsi nevét mondták: a fiú először nem mondta el, hogy van barátnője és azt ígérte, generálni fogja bent a konfliktusokat, amit nem nagyon vettünk észre eddig.

Aurelio is sírva fakadt már pár alkalommal, noha azt mondta, tőle nem fogunk nyafogást hallani. Charlotte igazi férfifalóként ment be a Villába, de megismerkedett Simonnal és nem pasizott tovább. Zsófi ugyan hozza az aranyos, cuki kislányt, de annak ellenére, hogy azt mondta, nem a szerelem miatt költözik be, Aurelio azért eléggé elcsavarta a fejét.

A VV6 Zsoltiját saját bevallása szerint nem lehet felbosszantani, amire már szintén sikerült rácáfolnia. Iza őrült partikat vetített előre, de nagy ordibálásokat nem. Teó azt ígérte, nagy bulik lesznek és nem kertelt, amikor arról kérdeztük, mennyire ideges típus. Dorka és Krisztián hozza a formáját és megmondja a tutit, ahogy azt ígérte. Ahogyan Viki sem mutatott mást beköltözése előtt.

A nézőknek tett ígéreteket azért nem árt betartani, nehogy aztán ellenszenvet szüljön, és ezen múljon majd a játékos sorsa. Mert ez is simán benne lehet a pakliban.


Nézze meg itt a Fókusz riportját!
#Fókusz#rtl#lilu#bence#simon#dorka#iza#charlotte#ValóVilág#józsi#vv6#aurelio

Címlapról ajánljuk