Fókusz

Miért híznak ilyen ütemben a villalakók?

rtl.hurtl.hu

2014. február 13. 18:00

VV Charlotte alakja egyre kevésbé hasonlít egy aerobik edzőjéhez. Dorka is megindult a lejtőn, VV Iza pedig ha így folytatja, csak plus size modellként kap majd munkát.

Alig egy hónapja vannak bent a Villában, máris elengedték magukat. Mivel mérleg nincs bent a villában, nehéz lenne megmondani pontosan ki-hány kilót hízott. Ám a napokban Charlotte-ról még az is megjelent, lehet hogy babát vár.

Persze ezek a pár kilós kikerekedések egyelőre eltörpülnek a tavalyi rekorder, Kinga hízása mellett. A cselszövő 54 kilóval ment be a villába, és 68 -cal jött ki onnan.

Kinga most azt mondja, nagyon keveset aludtak, emiatt állandóan fáradtak voltak, és folyamatosan ettek, hogy energiájuk legyen. Ma már másként csinálná, tudja, hogy mennyire könnyen jöttek, és milyen elképesztően nehezen mentek le a kilók.

Az ő szériájában egyedül Fecó volt az, aki minden nap sportolt, ezért a 93 kilósan beköltözött játékos 15 kilót dobott le magáról a játék alatt. Társai közben átlagosan 5-6 kilót híztak. Amit a többségüknek azóta sikerült is leadni. Sőt, VV Attila nemrég kockás hasat posztolt. VV Veronikáról pedig megjelent, hogy anorexiássá fogyott.

Meglepő, ám a maga 14 kilójával nem Kinga a VV-hízás rekordere, van aki még nála is több hájat növesztett. A VV4 egykori játékosa, Laci 20 kilót szedett fel a játék alatt. A korábban rendszeresen sportoló biztonsági őr a Villa alatt csak feküdt, evett, és ülve aludt. Aminek a vége az lett, hogy fizikailag nem bírta tovább a játékot és fel kellett adnia.

Hát az egy hónap alatt egyszer sem láttuk a villalakókat futkározni a kertben, és ez meg is látszik rajtuk. Hátha majd Józsi szankciói segítik formába hozni őket…


#Fókusz#rtl#villa#villalakó#ValóVilág

Címlapról ajánljuk