Fókusz

A ValóVilágok történetének legfurább figurái

rtl.hurtl.hu

2014. január 24. 18:00

A ceruzától a szívószálig mindent a hajába aggató, hosszú lábujjkörmökkel a Villába költöző Simon aranyköpéseit néhányan szívesen hallgatják, másoknak viszont meglehetősen furcsa a fiú viselkedése. De nem ő az első hóbortos karakter a ValóVilágok történetében.

Simon hozta a formáját a fotózáson és a főcím forgatásakor is, ő volt az egyetlen akit nem kellett instruálni. Bár levágatta a haját és az utóbbi napokban a bohó helyett a szerelmes énje került előtérbe, sokan várják, hogy a piros-fekete csíkos pulóveres plüssállatkás hippi újra színre lépjen.

Réges-régen több mint 11 éve indult az első széria. Akkor egy loboncos, szakállas pocakos szereplő verte ki néha a biztosítékot. A nézőknek bejött ez a viselkedés, neki a harmadik helyre volt elég. Kíváncsiak voltunk, hogyan emlékszik minderre, így felkutattuk hát a jetit.

Okira rá sem lehet ismerni: rövid haj, szolid megjelenés, kisebb pocak. És sajnos egy autóbaleset nyomai. Azt mondja annak ellenére, hogy már egyáltalán nem úgy néz ki, mint anno, még mindig megismerik és szívesen beszélgetnek vele a régmúltról. Most szervizesként dolgozik. Azt mondja teljesen lehiggadt, ezt pedig menyasszonyának köszönheti, akivel egy társkereső oldalon találtak újból egymásra.

És előkerítettük a ValóVilág 3 legtetováltabb fazonját, Indiánt is, aki imádta a balhékat és kereste is azokat 77 napos villaléte alatt. Indián most 47 éves férfi, és úgy tűnik semmit nem változott.

A Való Világ 5 már a beszavazóshowkon is hemzsegett a fura alakoktól. Itt volt például az Összeférhetetlen kategóriában Attila ellen induló Kukker, aki tornadresszben sokkolta a népet.

Annamari most csak telefonon keresztül vállalta az interjút, nem akart kamera elé állni, azt mondja, megvan ennek az oka.

Azért mindig jó, ha van egy különc, kicsit őrült figura is a csapatban, hiszen nélkülük talán unalmas is lenne a Villa-lét. Mindegyikük máshogy más, mégis igazi egyéniség, reméljük, Simon a hóbortos énje is újra előbújik a szerelmes Don Juan álarca mögül…

#Fókusz#rtl#ValóVilág#vv6

Címlapról ajánljuk