Fókusz

Hatan már beköltöztek, de érkezik az új lakó

rtl.hurtl.hu

2014. január 13. 18:00

Vasárnap új fejezet kezdődött a ValóVilág történelemben. Hat játékos ismét birtokba vehette a felújított luxusbörtönt.


za nem bízta a véletlenre. Annyi cuccot pakolt, amivel élete végéig elélhetne az Északi-sarkon. A játékosok reggel még a hotelben várták, hogy indulhassanak a stúdióba.

Bőröndök a taxiba, indulás a stúdióba. A játékosokat egyesével szállítják a helyszínre. Este hétig nem találkozhatnak egymással, erre nagyon szigorúan ügyel a stáb. VV viccesen nevető Alexa nagy vágya, hogy Fókusz riporter lehessen. Azt mondja, a játékba is emiatt jelentkezett. A csodabogár Simon személyes tárgyai is jól jellemzik a fiút. Bár Aurelio erotikától túlfűtöttnek vallja magát, személyes tárgyából az derül ki, hogy a macsó külső valójában érző lelket takar.

Iza nem csak dekoratív, de adás közben kiderült, hogy hasonlóan hisztis, mint Kinga. Bence meglepetés beköszönését egyáltalán nem díjazta.

Józsi álma, ahogyan ő fogalmaz, hogy fotómodell celeb lehessen. Nyolc általánost végzett, még sosem volt munkája, fotózáson is csak egyszer volt, amikor a ValóVilág imidzsképeit készítették el. Ott nem viselte túl jól a várakozást.

#Fókusz#rtl#beköltözés#ValóVilág#vv6

Címlapról ajánljuk