Fókusz

Együtt próbál a Hooligans és a ByTheWay

rtl.hurtl.hu

2013. december 19. 18:00

Nem sűrűn fordul elő, hogy a Hooligans tagok betekintést engednek a magánszférájukba. Így ki is használtuk az alkalmat! Belestünk az ország egyik legnépszerűbb rockbandájának dolgos hétköznapjaiba, amikor egyszer csak, váratlanul a ByTheWay is betoppant!

Tibi és Zsoltika időközben megkávéztak, a házigazda pedig most megmutatja azt a szobát, ami külön a fejfedőknek és cipőknek készült. Elárulhatjuk, kb. 500 pár cipő, és megszámlálhatatlanul sok, sapka, kalap kapott otthont a zenésznél. Tibi azt mondja, lakása jól tükrözi a saját személyiségét, jól érzi magát itthon.

Csipa közben lassan végez a reggeli rutinnal. A rendszeres sport 6-7 éve vált fontossá a számára. Akkor egy nehezebb időszakon volt túl, ahogy mondja egy kicsit leengedett. A ház körül kezdett futni, néhányszáz méteres távokkal kezdte. A váltás bejött, újra magához tért, és ma már nem tudja elképzelni az életét a sport nélkül. Olyannyira, hogy Csipa kerékpárral jár be a városba, ez most sincs máshogy.

Nem sokkal később, már a próbateremben járunk. A Hooligans tagjai a két ünnep közötti nagy koncertjükre készülnek. A karácsony közeledtével meg kellett találniuk a módját, hogy erre és arra is legyen idejük. A próba elején járunk. A terem előtt már ott várnak a ByTheWayes fiúk. Örültek a meghívásnak, kamaszkoruk óta kedvelik a huligánokat. A két csapat azonnal megtalálja a hangot. Közös téma bőven akad és persze előkerül a gitár is.

A fiatalokat meghívták a két ünnep közti Hooligans nagykoncertre is, és kérdés, hogy a mostani próbának lesz-e folytatása. Nos, ezt majd a jövő eldönti.

#Fókusz#rtl#koncert#hooligans#csapat#bytheway

Címlapról ajánljuk