Fókusz

Tévétörténelem: a showműsorok legváratlanabb fordulatai

rtl.hurtl.hu

2013. november 6. 18:00

Már azon is sokan meglepődtek, hogy Eckert Anikó távozott két hete az X-Faktorból, de még ennél is nagyobb port kavart a tinilányok kedvencének, a ByTheWay-nek a kiesése vasárnap.

Ilyen esetekben szitkozódó levelek ezreit kapják a szerkesztőségek, a közösségi oldalak hemzsegnek a negatív kritikáktól, hogy miért pont a kedvenc távozott, és persze a műsor készítői is kapnak hideget-meleget.

Mint kiderült, tényleg csak néhány voks döntött. Csordás Ákos a szavazatok 8,85 százalékát kapta, a ByTheWay pedig 4 tizeddel kevesebbet, 8,45-ot. Ebből is látszik, mennyire szoros a verseny.

Váratlan kiesések, meglepő fordulatok, faramuci helyzetek mindig is előfordultak az RTL Klub műsorainak történetében, melyek még maguknak a versenyzőknek is feladták a leckét. Szemezgessünk most a legidegtépőbb vagy éppen legmeglepőbb szituációkból.

A ValóVilág kreatív főszerkesztője, Rubin Kristóf szerint Cristofel kiesése a ByTheWay-hez nagyon is hasonló okok miatt következett be. A ValóVilág szériák kapcsán egyébként már abban is nagy változás történt, hogy míg a korábbi években a provokatív személyeket szavazták ki, az utóbbi szériákban pont ellenkezőleg.

Azért az X-Faktorban is akadtak furcsa helyzetek, például amikor a Vastag testvérek vagy a szerelmespár Kováts Vera és Baricz Gergő szállt szembe egymással.

Az X-Faktor kreatív felelős szerkesztője szerint az semmit nem jelent, hogy valakinek mekkora a rajongótábora, ha nem szavaz rá. A legnagyobb párbajhős, a Rocktenors például négyszer került a kiesés közelébe.

Persze azt nem lehet előre megjósolni most sem, hogy milyen rendkívüli helyzetek adódnak még a versenyek során. A 2013-as X-Faktor biztosan tartogat még izgalmas meglepetéseket...
#Fókusz#rtl#kiesés#X-Faktor#ValóVilág#bytheway

Címlapról ajánljuk