Fókusz

Nincs X-Faktor szerelem nélkül

rtl.hurtl.hu

2013. szeptember 20. 14:11

Azt az első pillanattól tudtuk, hogy az X-Faktor több mint egy egyszerű énekverseny: az érzelmek olyan elképesztő hullámvasútja, ami a finálé közeledtével egyre csak fokozódik. S ez a bimbózó románcok számán is meglátszik.


CSOBOT: „Nem gondoltam, hogy az X-Faktorban találom meg az igazit”

A 2010-es válogatón nem kellett sokáig várni az első melodrámáig: a helyes kis harisnyában remeklő Muri Enikő
ugyanis akkori párjával, Káli Gergővel érkezett a versenyre.

Enikő és Gergő kapcsolata aztán véget ért, épp úgy, mint a verseny a két fiatal számára. A bájos énekesnő egy évvel később már szingliként próbálkozott, és be is jutott a döntőbe.

Szirota Dzsenifer 12 évvel idősebb párjával együtt jelentkezett az X-Faktorba, de úgy tűnt, éppen miatta nem tudott teljes erővel koncentrálni. Egyikük sem jutott be a legjobb 12 közé, nem sokkal később pedig kapcsolatuk is befejeződött.

Shodeinde Dorkával más volt a helyzet: az első X-Faktorban neki szinte minden bejött. Nemcsak bejutott a döntőbe, de afrikai párjától megszületett kislánya is. Ő az első X-Faktor baba!

A második X-Faktort Baricz Gergő és Kováts Vera
bimbózó szerelme övezte. A két fiatal már a verseny alatt összemelegedett, de csak a finálé után vállalták fel nyíltan kapcsolatukat. 2012 májusában szakítottak, szerelmük ugyanis nem bírta ki a távolságot, ráadásul Vera papája sem nézte jó szemmel fiatal lányának románcát.

A harmadik évadban két bájos fiatal lány is a döntőbe jutott, sokaknak dobbant meg a szíve Antal Timi
és Csobot Adél láttán. Adél már a tábor alatt közel került az egyik fiú énekeshez, Nagy Szilárdhoz.

Timi szíve végig foglalt volt a verseny alatt, a finálé közeledtével azonban az ő kapcsolatuk is megingott kedvesével. Adél és Nagy Szilárd románca ugyan még a verseny elején véget ért, új fiú került a képbe: Istenes Bence.

#Fókusz#szerelem#rtl#kapcsolat#X-Faktor#istenes bence#kováts vera#baricz gergő#csobot adél#antal timi

Címlapról ajánljuk