Fókusz

Phil Collins lánya egy árnyvadász?

rtl.hurtl.hu

2013. augusztus 28. 15:41

Hamarosan startol a mozikban a filmvilág egyik legújabb őrülete, A végzet ereklyéi. A fantasy film főszerepét Clary Lily Collins alakítja majd, akinek árnyvadászként az egész emberiséget meg kell mentenie. Vajon sikerül neki?

Izgalmas fantáziavilág az emberiséget megmentő árnyvadászokkal valamint gonosz démonokkal, vámpírokkal és vérfarkasokkal.

A végzet ereklyéi című film Cassandra Clare világhírű regénysorozatának első kötetéből készült, ami már több mint másfél éve birtokolja a 2. helyet a New York Times bestseller listáján. A történet középpontjában pedig a végzet kelyhe áll, amit ha a főhős megszerez, visszakaphatja elrabolt édesanyját!

A főszerepet pedig nem is akárki játssza: Phil Collins 24 éves lánya, Lily Collins, akit legutóbb Julia Roberts oldalán láthattunk Hófehérke szerepében.

Hogy a végén sikerül-e Clary-nek megtalálnia a kelyhet, és visszakapja-e édesanyját illetve, milyen meghökkentő és váratlan fordulatnak lesz kitéve a sztoriban kibontakozó szerelmi szál, hamarosan Önök is láthatják a mozikban!

#Fókusz#rtl#film#mozi#Fantasy#phil collins#lily collins

Címlapról ajánljuk