Fókusz

Gigantikus zenei showműsor hódítja meg a világot

rtl.hurtl.hu

2013. augusztus 14. 15:08

Ebben a showban bárkiből lehet bárki. Egy este erejéig az emberiség történetének legnagyobb zenei géniuszai elevenednek meg a színpadon. A produkciók pedig elsöprő sikert aratnak mindenhol. Ez a Your Face Sounds Familiar!

Nem számít, hogy férfi vagy nő, idősebb vagy fiatal - a maszkmester, a sminkes, a fodrász és a stylist mindent elintéz. A lényeg, hogy a legjobban hasonlítson az eredeti énekesre, az előadása pedig az eredetire. Ez a Your Face Sounds Familiar, magyarul valahogy úgy lehetne fordítani, hogy Ismerősen hangzik a neved! Egy egész estés gigantikus zenei showműsor, amely meghódította már a világot és tavasszal jön az RTL Klubon is.

A zenei élet ismert személyiségei humoros pillanatok elé néznek majd, miközben jótékonykodnak is. Megelevenedhet a Beatles, Marilyn Monroe, Freddie Mercury is, vagy éppen a jelenlegi ikonok.

A show mindössze két éve, 2011-ben indult hódító útjára Spanyolországból. A hatalmas siker után ma már a világ 27 országában, többek között Angliában, Kínában, Franciaországban, Oroszországban, Olaszországban hódít, és olyan különleges helyeken is megjelent, mint Vietnam, Chile, Argentína, Panama és a Fülöp-szigetek.

A profi énekesek minden héten, a show végén az elsuhanó énekesek képei közül választhatják majd ki egy gombnyomással, hogy jövő héten kinek a bőrébe kell bújniuk. A végeredményt szintén hírességekből álló zsűri pontozza és értékeli majd.

Nézze meg itt a Fókusz riportját!
#Fókusz#rtl#sztárok#zene#szenzáció#showműsor

Címlapról ajánljuk