Fókusz

A tehetségek a külföldi légtérben szárnyalnak

rtl.hurtl.hu

2013. május 31. 19:00

Nikát egy német tehetségkutatóban fedezték fel. Ausztriában is egy magyar borította fel a táncrendet, hatszor szerepelt az ottani Szombat Esti lázban, győzelme óta Balázs az egyik legkedveltebb híresség az osztrákoknál. A Face Team pedig már a világhírnévnél tart.

a Mambó Királya. A győri Világ- és Európa bajnok tánctanár 2 éve Ausztria legnézettebb műsorában is a legjobb lett. Megnyerte ugyanis az ottani Szombat Esti Láz döntőjét. Véletlenül került a műsorba. Az egyik táncos váratlan kiesése miatt hívták be röviddel az első adás előtt. Mivel korábban 4 évet Ausztriában élt, ismerték és tudták, hogy remek táncos.

Balázs a hat széria alatt különleges táncpartnereket kapott. Volt fiatal énekesnő, idős színésznő és szexis playmate is. A magyar táncos Ausztria egyik legismertebb személye lett. tévé show-k vendége volt, sőt még az esküvőjét is élőben közvetítette az osztrák közszolgálati televízió.

A győzelem után egyből fel is kérték, hogy legyen a műsor egyik zsűritagja. Így most már tánc helyett pontoz.

A Face Team-et is egy tehetségkutató műsor után ismerte meg a világ. Az akrobatikus kosárlabda csapat a brit Csillag Születikben, a Britain’s Got Talentben lett döntős és a nézők kedvence. Ilyet ugyanis állítólag még ott sem láttak. Nem veszélytelen, amit csinálnak. A magasban repülés, a szaltók és a hihetetlen ugrások miatt óriási erő és bátorság kell hozzá. Nem is csoda, hogy kevesen képesek erre a világon.

Ők az egyedüli csapat, amely a kézilabdából is akrobatikus show műsort csinál. Valamint csak nekik van utánpótlásképzésük. Több száz fiatalnak tanították már meg Magyarországon az akrobatikus kosárlabda alapjait.

Nika
a német Csillag Születik után lett ismert előadó. A táncosnőt, aki Michael Jackson megszemélyesítője, a tudtán kívül nevezték a német műsorba, ahol 50 ezer jelentkező közül jutott be az élő show-ba, vagyis a legjobb 24 versenyző közé. Még rendesen felkészülni sem volt ideje, ugyanis itthon ügyvédként dolgozik. Fellépésein mindig Jacko ruhákat és cipőt visel, sőt még az ujjain is ragtapasz van, ahogy Jacksonnak volt.

Az Attraction
nevű együttes még versenyben van. A brit Csillag Születikben középdöntősök. az élő show-nál tartanak, most a legjobb 45 között.


#Fókusz#rtl#tehetségkutató#face team#nika#attraction

Címlapról ajánljuk