Fókusz

Szilágyi Áron először beszélt magánéletéről

rtl.hurtl.hu

2012. október 4. 19:00

Címlapfotózások, interjúk és közönségtalálkozók – Szilágyi Áron naptára hetekre előre tele van. A Fókusz elkísérte a nagy éves sportágválasztóra is.

Három hónappal ezelőtt az egész ország egy emberként ünnepelte a londoni első magyar olimpiai aranyérmest, a kardvívó Szilágyi Áront. Hogyan telnek azóta a hétköznapjai?

Áron elárulta, ki volt az a sikeres vívó, aki gyerekkorában ösztönzően hatott rá, akitől ő is szeretett volna aláírást kapni.

„Amikor el kezdtem vívni, akkor nyert Nagy Tímea először, őt csodáltam nagyon-nagyon”
– mondta Áron.

Áron 9 évesen kezdett el vívni, évről évre egyre komolyabban vette ezt a sportot. Természetesen célként régóta az olimpiai aranyérem lebegett a szeme előtt. Bár atletizált és úszott is, mégis a vívást érezte magához közelállónak.

A 23 éves olimpikon az elmúlt időszakban, nem csak a sporthírekben, de több női újság címlapján is szerepelt. Ezeket a fotózásokat lassan kezdi megszokni, és örül annak, hogy rengeteg pozitív visszajelzést kap. Az egyik ilyen magazin Áronról készült képsorozata iránt egy külföldi havilaptól is érdeklődtek.

Áron a magánéletét szeretné megőrizni magának, annyit azért elárult, hogy most nincs barátnője.

A hónap végén újra elkezd edzeni, aztán sorra jönnek a megmérettetések: decemberben országos bajnokság, majd januárban a világkupaszezon kezdődik számára.

Szilágyi Áron tehát tele van tervekkel, azt mondja, riói Olimpiáig még nagyon sok olyan verseny vár rá, ahol szeretne eredményesen szerepelni, és látva a kitartását és szorgalmát, valószínűleg a jövőben még sokszor örülhetünk a sikereinek.

#Fókusz#rtl#sportoló#fotózás#modell#Sport#otthon#vívás#olimpikon#szilágyi áron

Címlapról ajánljuk