Fókusz

Muri Enikő: „A folytatás csak rajtam múlik”

rtl.hurtl.hu

2011. december 27. 17:30

Mindig is vágyott a figyelemre. Mindig is úgy érezte, neki színpadon a helye. Azt mondja, az első hellyel járó felelősségre még nem lett volna kész, ezért ami történt, minden a legjobban alakult.

MURI ENIKŐ: „Merni kell nagyot álmodni”

Itt az idő: saját, önálló életet kezd, albérletbe költözik. Ez lesz az első alkalom, hogy egyedül él. A magánéletében most ez foglalkoztatja a legjobban. Ugyanakkor azt is tudja, akkora a felhajtás körülötte, hogy alaposan oda kell figyelnie arra, kinek adja oda a szívét.

Az utóbbi hónapokban csak az X-Faktorról szólt az élete. Próbák, próbák, és próbák. Úgy emlékszik vissza erre az időre, hogy önmagára soha nem volt ideje, minden pillanat a műsorról, az újabb és újabb kihívásokról szólt.

Minden tehetségkutató után az a kérdés, hogy a nyertesek, hogyan képesek élni a lehetőséggel, merre induljanak. Az X Faktor pedig garancia a sikerre, elég csak Vastag Csabára, Nikolasra, Wolf Katira, Janicsák Vecára, vagy Király L. Norbira gondolnunk, akik azóta is megállás nélkül koncerteznek. Enikő már most színházi szerepet kapott, napokon belül beindulnak a próbák. Bár színésznek tanult, úgy érzi, mégsem ez lesz számára az út.
#Fókusz#rtl#jövő#dal#tehetségkutató#ének#folytatás#f#enikő#terv#X-Faktor#muri

Címlapról ajánljuk