Fókusz

Drámai fordulat Mary Zsuzsi halálának körülményeiről

rtl.hurtl.hu

2011. december 27. 17:30

Szenteste örök álomra hajtotta fejét az ország egyik legkedveltebb táncdalénekese. Mary Zsuzsi halálát valószínűleg a kelleténél több gyógyszer okozta, melyeket a művésznő vett be lefekvése előtt.


A pontos okokat csak találgatni lehet, hisz a rendőrségi vizsgálat még tart. Ám az énekesnő halálával csak újabb kérdéseket hagyott szeretteire.

Az örökifjú díva élet és fiatal férfiak iránti szeretete miatt sokszor került a bulvárlapok címlapjaira, de botrányai után kedves és őszinte válaszaival csak újabb rajongókat szerzett magának. Családja és barátai szerint azonban még őt is megviselték szerelmi csalódásai.

Volt férje mindenben segítette őt, de azért vitáik többször kihallatszottak a közös udvarból, és volt, hogy a sajtóban üzengettek egymásnak, Ennek ellenére Zsuzsi számtalanszor mondta el, hogy tiszteli és szereti volt férjét.

Mary Zsuzsi Szenteste is családjával volt. Klapka György azt mondja: most gyermekeivel békítette ki az énekesnőt. Nem volt jele a bajnak.

Egy éve nem engedte magát fotózni, mert pajzsmirigyműködési zavarai miatt meghízott. Fogyókúrázott, és úgy tervezte, februárra újra kamera elé, és a színpadra áll.

A család nem szűk körben fogja eltemetni az énekesnő urnáját, hisz már most nagyon sokan jelezték: szeretnének személyesen is elbúcsúzni örökifjú kedvencüktől, akit 64 évesen is fiatalon vitt el a halál.
#Fókusz#rtl#meghalt#visszatérés#zene#dal#öngyilkos#mary zsuzsi#ének#f

Címlapról ajánljuk