Fókusz

Az első amatőr videó Angelina Jolieról

rtl.hurtl.hu

2011. október 25. 19:11

Amíg Jolie anyósával és apósával játszóházakban terelgette a kicsiket, addig Brad Pitt nálunk forgó filmjének trükkjeit magyar szakértőjével elemeztük.

ANGELINA: Meglestük shoppingolás közben a sztárt!

Budapesten a világ szeme! Köszönhető mindez Angelina Jolienak, aki idén először végre nyilvánosan mutatkozott Budapesten. Az 56-os ünnepnapot kihasználva az elmúlt pár napban játszóházról-játszóházra, onnan pedig egy játékboltba vonult kis csapatával, férjével pedig egy éttermet is meglátogatott.

A világ egyik leghíresebb napilapja azt írta, Angelina nyilvánvalóan magának érzi Budapestet. Ennek mi persze örülünk, hiszen eddig nem állt túl jól a szénánk a családnál. Az elmúlt két hétben elég sok attrocitás érte a sztárokat Magyarországon.

Először Brad Pitt zombifilmjének kellékfegyvereit foglalta le a terrorelhárítás. Majd John Flowerst, aki a film vizuális effektjeiért felelős, elgázolta egy motoros az Astoriánál. Nyakmerevítőben vitték be a kórházba, szerencsére, azóta már jobban van.

Folyamatosan történik valami körülöttük, tele van velük a magyar sajtó, ám felvételt alig lehet látni róluk. A Fókusznak is mindössze egyszer sikerült lencsevégre kapnia Brad Pittet forgatás közben.

Egy évvel ezelőtt, amikor nálunk járt a család, nem rejtőzködtek ennyire. Szinte minden forgatási helyszínen visszamosolygott ránk a sztár. Angelina maga vásárolt be gyermekeinek egy turai ABC-ben, akik inkább egy budai bevásárlóközpontban szerettek ebédelni a bébiszittereikkel, és akik egy kispesti játékboltban választották ki újabb szerzeményeiket.

Nézze meg a Fókusz riportját!


#Fókusz#rtl#brad pitt#angelina jolie#színésznő#gyerekek#világsztár#séta#mammut

Címlapról ajánljuk