Fókusz

Túlfűtött macsó vs hidegvérű szépfiú

rtl.hurtl.hu

2011. október 21. 19:23

A vasárnapi VV Párbaj esélyeit a két főszereplő rokonaival és barátaival latolgattuk. Mindenkit elragadott a harci hév, egyaránt óriási meglepetésre számítanak.



A csendes őserő és a kubai macsó szerdán este felhúzta a kesztyűt. Csaba és Cristofel a vasárnapi párbajban farkasszemet néznek egymással a ringben. A kihívó nem más mint a kiváló kondicíójú és kötélidegzetű harcos, Csaba. A piros sarokban pedig a nagytermészetű, pitbull erejű, szájkaratéban nagyon erős Cris várja a nagy csatát.

Csaba a Való Világ történetének legtöbb jelét kapta a kiszavazáson. Attila ördögi terve sikeres volt. A villalakók arra számítottak, hogy az egyetemista fiú majd biztos a kibírhatatlan srácot hívja ki párbajra magával. Mindenkit meglepett azzal, hogy a közép-amerikai nőcsábászra rakta a zöld kendőt.

Cris apukája mélységesen felháborodott azon, hogy Csaba az ő egyetlen kisfiát jelölte meg a ki-ki meccsre. Szerinte Cristofel a világ egyik legmókásabb gyermeke, a kihívónak sansza sincs vele szemben.

Cristofel nagyon sokat segít a családján. Ha arról van szó, tanulás mellett még munkát is vállal a nehézségek könnyítése miatt. Anyukája munkanélküli, apukája reggeltől estig dolgozik. A szülők szerint gyermekük szíve aranyból van.

Csaba barátai szerint a villalakók által kiközösített fiú még nagy meglepetéseket tartogat a tarsolyában. A szerény és hallgatag magatartás csak egy védekező mechanizmus, a felszín alatt fortyogó vulkán lappang.

Cristofel azonban semmit sem rejt véka alá. Az érzelmeit és a hátsóját különösen nem palástolja. Egy biztos, a kiválasztás után a kubai srác nagyon furcsán viselkedett a Villában. Órákig sétálgatott letolt nadrággal a nappaliban, és olykor harci kiáltásokkal buzdította magát a párbajra.

Két nap múlva 2 teljesen más karakterű férfi mérkőzik meg egymással. Hogy az állandó botrányt kavaró, hormonálisan túlfűtött Cristofel, vagy a nyugodt, állandóan kimért, jófiú Csaba lesz a befutó, a nézők szavazatán múlik. Vasárnap este minden eldől…


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
#Fókusz#rtl#RTL Klub#való világ#párbaj#vv5#vv csaba

Címlapról ajánljuk