Fókusz

VV: A szerelem összekuszálódott hálójában

rtl.hurtl.hu

2011. október 4. 18:30

16 nap alatt már megvolt az első nagy kiborulás a Való Villában, a szerelmi szálak pedig már jóideje teljesen követhetetlenek. Itt az idő kibogozni a csomókat!

PSZICHOLÓGUS: „A Villában eltűnik a külvilág szabálya”

Az elsőként beszavazott alfahím először Veronikával lett jóba, ám elég gyorsan átpártolt a két éve párkapcsolatban élő Seherezádéhoz. A forró jeleneteket látva nehéz elhinni, hogy Gergő egyszer már kibírt négy évet szex nélkül.

A skalpvadász Cristofel próbálkozásait nehéz számon tartani. Először Kingát szemelte ki, majd Veronikával töltött el egy éjszakát, ahol nem tudni, pontosan mi történt, következő nap pedig már Dyával hozott össze egy elég jól sikerült randit, ám végül mégis visszapártolt Veronikához.

A szűz Bandi ugyanúgy Veronikát és Dyát szemelte ki magának, persze ő már alapból kevesebb eséllyel indított.

A fura Annamária szinte mindenkit meglepett, amikor egyszer csak szerelmet vallott Péternek a szaunában. Péter azonban ahelyett, hogy viszonozta volna a lány érzelmeit, egy játék alkalmával forró csókot váltott Verával.

Az összeférhetetlen Attila már többször bevallotta, barátságnál többet érez Kinga iránt. Ám a lány úgy tűnik, egyáltalán nem viszonozza a fiú érzelmeit, mégis szinte minden alkalommal kiborul, amikor más lány jön a képbe Attilánál. Ennek ellenére a közös éjszaka Attilával totálisan csődbe ment, Kingával teljesen egymás ellen fordultak.

Úgy tűnik, kedden már csillapodnak a kedélyek a villában.
#Fókusz#szerelem#villa#kapcsolat#való világ#f#vv#villalakók#vv5

Címlapról ajánljuk