Fókusz

Felkavarta a villalakók érzelmeit a plázacica

rtl.hurtl.hu

2011. szeptember 21. 19:19

A frissen és bikiniben beköltöző szexbomba máris fenekestül felforgatta a villalakók alakuló közösségét és a fiúk fantáziáját. Dyát csak egy ember várta, talán ezért is ült ki a döbbenet nem csak lányok arcára, amikor a plázacica megérkezett.


Győzelmi mámor, örömtánc, krokodil-könnyek a vesztes show után az öltözőben és udvarias gratuláció a bejutott riválisnak. A Plázacica trióból a nézői szavazatok alapján Dya költözött be a villába, Niki és Sy-si fájó búcsút vehetett a játéktól.

De a beszavazásoknak koránt sincs végük. Szerda este a skalpvadászokon lesz a sor, hogy megküzdjenek a villába jutásért.

A 21 éves Márkó egyedülálló srác. Imádja a veszélyt. Egyszer egy 25 méteres szikláról leugrott a tengerbe. A közel 190 centis srác 12 évig volt első osztályú kosárlabdázó.

A 18 éves Cristofel félig kubai származású. A karibi srác szenvedélye a kondizás, gyengéje pedig a női nem. Azt mondja, ő akar a legjobb lenni a műsorban.

Szili civilben villanyszerelő. Őrült sportrajongó. Amatőr szinten focizott. Bevallotta utálja a plázacicák. Ha bekerül, akkor bizony nem fogja véka alá rejteni a véleményét.

#Fókusz#való világ#beköltözés#beszavazó#dya#plázacica

Címlapról ajánljuk