Fókusz

Hírességek hóbortjai

rtl.hurtl.hu

2011. január 27. 18:15

Ördög Nóri szüleivel és nagyszüleivel lép színpadra, Keleti Andi pedig varrással piheni ki a táncórákat.

Három ismert ember, akik szakmájuk révén lettek sikeresek és elismertek. Keleti Andrea táncosként és tánctanárként, Ördög Nóra műsorvezetőként és Varga Viktor énekesként. Szeretik munkájukat, de hobbijuk is sokat jelent nekik.

Keleti Andrea megszállottja a szép ruháknak, és a varrásnak. Amint ideje engedi, tervez és alkot. Táncversenyeken és fellépésein csakis saját kreációiban jelenik meg, de a hétköznapokban is leginkább az általa készített ruhákat részesíti előnyben. Andi a kis táncos tanítványai ruháit is saját kezűleg varrja, előfordult már az is, hogy egy fellépésre 200 kisruhát készített el.

Andi ruháit a hírességek is szeretik, tervezett fellépő ruhát már Janicsák Vecának és Ördög Nórinak is. Nórinak, aki szülővárosában, Mórahalmon egy amatőr színjátszó társulat tagja 11 éve. Nóra ha kell, munka után beül autójába, és oda vissza levezet 280 km-et, csakhogy próbálhasson színtársulatával.

Nórának volt kitől örökölnie a színészi vénát, ugyanis az amatőr társulat tagjaiként szülei és nagyszülei is színpadra lépnek. A szerkesztőként is dolgozó tévés az X-Faktor miatt egy kicsit szüneteltette a színjátszást, és bár már javában dolgozik a Csillag születik előkészületein, nem akadályozza meg abban, hogy hobbijának hódolhasson.

Varga Viktor pedig a varrónők keze alá dolgozik. Az éneklés és dalszerzés mellett ő ugyanis a ruhatervezésben, egészen pontosan mennyasszonyi és vőlegény ruhák tervezésében éli ki kreativitását. Viktor kezdetben csak férfi ruhákban gondolkodott, de aztán rajzolás közben képzeletébe mindinkább bevillantak az extrém ruhában pompázó mennyasszonyok. Az énekes legújabb hóbortja még annyira friss, hogy kollekciója első darabja a napokban készült el. Viktor leszögezte, hogy ő elsősorban egy énekes, aki emellett szívesen tervez ruhákat, rajzol és fest. Ahogy Keleti Andi sem szeretne divattervezői babérokra törni, és Ördög Nóra sem álmodik világot jelentő deszkákról. Sztárjaink csupán szeretik kifejezni önmagukat, és mindezt persze átadni Önöknek.

Nézze meg a Fókusz riportját!


#Fókusz#rtl#keleti andrea#sztárok#ördög nóra#hobbi#varga viktor

Címlapról ajánljuk