Fókusz

Összebútoroznak a botrányhősök

rtl.hurtl.hu

2010. október 27. 20:43

Gáspár Győzi a feleségével, az örök provokátor Benkő Dániellel, és a szexbomba Voksán Virággal beköltözik a Való-villába!


Mindannyian pimaszok és provokatívak, imádják, ha a címlapokon ők virítanak, és gyakran botrányba keverednek. Úgy tűnik, egyformák, közben teljesen különbözőek. De vajon megfér ennyi dudás egy csárdában?

Győzike néhány napot már együtt töltött Benkővel, a Celeb vagyok ments ki innen című műsorban. Akkor a showman egy percig sem titkolta, hogy nem szimpatizál a lantművésszel.

Benkő Dánielnek egyébként teljesen mindegy, egyedül van vagy sem, mindig úgy viselkedik, ahogy éppen kedve tartja. A Vacsoracsata egyik adásában például – fittyet hányva az etikettre - hangosan eresztette ki magából a bélgázokat.

A Celeb vagyok ments ki innen című műsorban pedig nem csak Győzikének szúrta a szemét. Dániel szinte naponta feszültséget váltott ki a viselkedésével. Főleg az verte ki a biztosítékot, amikor meztelenül jött-ment a többiek szeme láttára.

No de ha balhéról van szó, akkor Győzikének sem kell a szomszédba mennie. Ahogy a show-ban láthattuk, ő maga rendszerint gondoskodott arról, hogy Bea asszonyt kiborítsa.

Nézze meg a Fókusz riportját!


Fotó: rtlklub.sajtoklub.tv/Bársony Bence
#Fókusz#rtl#voksán virág#győzike#való világ

Címlapról ajánljuk