Fókusz

Horror a családi fészekben

rtl.hurtl.hu

2010. március 13. 18:47

Brutális gyilkosságok helyszíneit mutatjuk be önöknek, ahová évek múltán sem merészkedik senki. A Fókusz Plusz riportere a lidérces falak mögé merészkedett.

EXTRA: Borzalmak lakta kísértetházak

Kísértetházakban, szörnyű gyilkosságok helyszínein jártunk. Beszéltünk még mindig rettegő szemtanúkkal, helyszínelő rendőrrel, aki az emlékek hatására elsírta magát. Kíváncsiak voltunk, hogy ki mer beköltözni a családját kiirtó Pándy András házába, és hogyan lehet élni ott ahol borzalmas vérfürdő volt tizenöt éve.

Pándy András 1986-tól 1989-ig, hol Ágnes lánya közreműködésével, hol anélkül, hat családtagját tette el láb alól. Lányai közül többel szexuális kapcsolata volt, egy nevelt lányának gyermeke is született tőle. Feleségét pedig a saját lányával, Ágnessel végeztette ki.

Hajagos Tóth András élettársát akarta megölni, mert az elhagyta őt. Felgyújtották, azt a házat, ahol 11-en aludtak aznap.

2000. március 9-én, előre megfontolt szándékkal Soproni Ágnes fia és az ő barátja, ittasan, kegyetlen módon végzett a színésznővel. A fiatal fiú azért tervelte ki ezt a szörnyű gyilkosságot, mert a ház eladásából pénzhez akart jutni. Egyedül nem tudta véghezvinni a gyilkosságot, társat keresett.

Hogy kik és hogyan élnek Pándy András szomszédjában, Soproni Ági és a Magda Marinko gyilkosságok helyszínein, kiderül a Fókusz Plusz riportjából.

Nézze meg a riportot itt!
!

#Fókusz#gyilkos#felgyújt

Címlapról ajánljuk