Életmód

Veszekedni kezdett a kórházban az apuka, mert nem engedték neki megváltoztatni újszülött fia születési dátumát

rtl.hurtl.hu

2023. december 17. 18:38

Hosszasan próbálták magyarázni neki, hogy a téridő felett bizony nem az övé a hatalom.

Indulatos lett, és veszekedni kezdett egy nővérrel egy apuka, mert nem engedték neki, hogy megváltoztassa újszülött kisfia születési dátumát az anyakönyvi kivonatban, írja a Mirror. A férfi a Redditen számolt be tavalyi élményéről, ahol olvasóközönsége egyáltalán nem értett vele egyet.

Elmondása szerint fia pont szilveszter napján született este 11.05-kor, de ő inkább azt szerette volna, ha az újévre esik a születésnap, így az adatfelvételkor egy órával későbbi időpontot írt be. Erre figyelmeztette a nővér, hogy az adatok az anyakönyvi kivonat kiállításához kellenek, és hogy a pontos időt írja be.

A férfi ekkor veszekedni kezdett vele, és azt állította, hogy ebben a helyzetben „az enyém a hatalom”. Erre a nővér közölte vele, hogy ez nem így működik, és szándékosan pontatlanul felvinni az adatokat azt jelenti, hogy a férfi okirathamisítást követ el. Ekkorra már több orvos is odagyűlt, hogy lenyugtassa a férfit.

Az eset vége az lett, hogy elvették az űrlapot a férfitól, hogy ne ő töltse ki, a nemrég szülő feleségének pedig égett az arca a szégyentől a férj cirkuszolása miatt. A Daily Mirror szerint az interneten sem talált megértésre, ahol többen is egyetértettek abban, hogy teljesen jog és ok nélkül háborodott fel.

Nyitókép: Getty Images

#Életmód#apa#szülés#anyakönyvi kivonat#újszülött#dátum#kórház#reddit

Címlapról ajánljuk