Életmód

Nem kapkodták el: az AliExpress négyéves késéssel szállított ki egy csomagot

rtl.hurtl.hu

2023. november 22. 10:07

Kicsit késett a covid miatt, na.

Akár a „jobb későn, mint soha” jeligére is küldhette volna az AliExpress azt a csomagot, amelyet egy indiai informatikus még 2019-ben rendelt meg, és amely csak pár napja érkezett meg hozzá, írja az India Today. A férfi azt írta a Twitteren:

Soha ne veszítsétek el a reményt! Ezt a csomagot az AliExpressről rendeltem (ami már be van tiltva Indiában) még 2019-ben, és ma végre kiszállították.

Azt nem részletezte, hogy pontosan mi volt a csomagban. Ahogy a férfi utalt rá, Kína és India gazdasági versengésének következtében utóbbi ország 2020-ban betiltotta a kínai online piacot, amely már az itteni böngészőkből és telefonokon sem elérhető. Viszont úgy tűnik, hogy a tiltás előtti rendeléseket azért kihozzák.

Pontosan nem tudni, miért késett ennyit a csomag, de valószínűsíthető, hogy a covid által okozott fennforgás miatt akadt bent a rendszerben. Az indiai férfi posztjára számtalan olyan internetező válaszolt, akik szintén évek óta várják, hogy megjöjjön egy rendelésük, de már elvesztették a reményt.

Nyitókép: Mateusz Slodkowski / SOPA Images / LightRocket via Getty Images

#Életmód#aliexpress#szállítás#csomag#késés#covid

Címlapról ajánljuk