Életmód

Jamie Lee Curtis totál odavan a smink nélkül divathetező Pamela Andersonért

rtl.hurtl.hu

2023. október 3. 21:51

Indulhat a forradalom?

Pamela Anderson smink nélkül, természetes arccal jelent meg a párizsi divathéten, Jamie Lee Curtis pedig konkrétan kihirdette az Instagramon, hogy

a természetes szépség forradalma hivatalosan is elkezdődött. 

„Pamela Anderson a divathét kellős közepén, annyi presszió és póz közepette megjelenik, és helyet követel magának az asztalnál úgy, hogy nulla smink van rajta. Padlóra küldött és lenyűgözött ez a bátor és lázadó tett” – írta Jamie Lee Curtis egy korábbi Storyban. Selma Blair színésznő szintén arról írt, hogy imádja Anderson gyönyörű magabiztosságát. 

Az Andersonról készült képek csütörtökön készültek az Isabel Marant Womenswear Spring/Summer 2024-es bemutatóján. Másnap részt vett Victoria Beckham show-ján is.

Anderson korábban híres volt a plasztikai beavatkozásairól, de egy ideje a természetesebb külsőt részesíti előnyben – emlékeztet a SkyNews.

Az Elle-nek elmondta, hogy tavaly a sminkmestere, Alexis Vogel mellrákban elhunyt, és azóta a sminkmentes megoldásokat kedveli. „Nem tudom, mit mondjak. Ő volt a legjobb. És azóta úgy éreztem, Alexis nélkül egyszerűen jobb, ha nem viselek sminket” – fogalmazott. 

Nyitókép: Arnold Jerocki/Getty Images

#Életmód#jamie lee curtis#pamela anderson#smink#sminkmentes#természetes#fotó

Címlapról ajánljuk