Életmód

„Leküzdöttem még két falatot, és azt hittem, megvakulok” – A Burger King SAJTburgere elhasalt, már nem is lehet kapni

rtl.hurtl.hu

2023. július 14. 11:06

Az amerikai gyorsétterem-lánc Thaiföldön kezdte el árulni a semmi másból, csak húsz sajtszeletből álló különlegességet, de az emberek nem voltak lenyűgözve. 

A Valódi Sajtburger.

Ezzel a névvel kezdett el forgalmazni a Burger King thaiföldi részlege egy különleges burgert, ami a nevéhez méltóan semmi másból nem áll, mint a buciba rakott húsz szelet sajtból. Semmi mártás, semmi zöldség, semmi hús, csak a sajtszeletek.

A gyorsétterem-lánc látszólag tisztában volt azzal, hogy az emberek furcsán fognak nézni erre az összeállításra, mert az erről szóló Facebook-posztjukban kiemelték:

Ez nem vicc. Ez valóban létezik.


Sokan rohantak is kipróbálni. Annyian voltak kíváncsiak rá, hogy a CNN beszámolója szerint egy étteremben már nem tudtak házhozszállítást vállalni belőle, mert félő volt, hogy nem jut a helyszínen vásárló embereknek.

A furcsa burger azonban nem aratott valami nagy sikert. A CNN-nek nyilatkozó vendégek közölték, nem tudták megenni, és még egyszer biztosan nem fognak rendelni belőle. A Coconut Bangkok című lap újságírója kijelentette, hogy „semmi sem készíthetett fel erre a szörnyűségre”, amiben „nem volt semmi jó”.

Elmondta, hogy a sajttal gyakorlatilag szinte semmit sem csinálnak, még csak megolvasztva sincs nagyon, az ízével kapcsolatban pedig elmondta:

Igencsak undorító. A legszárazabb burger, amit valaha kóstoltam. Egy embernek sem lenne szabad ennyi sajtszeletet egyszerre elfogyasztania. Leküzdöttem még két falatot, és azt hittem, megvakulok. Soha többet. Fel kéne akasztani azokat, akik ezt jóváhagyták.

A Lifestyle Asia című lap újságírója szerint a valódi sajtburger „sokk az emésztőrendszernek”, hozzátéve, hogy felmerül a kérdés, hogy a Burger King miért gondolta ezt ki:

Talán van egy felesleges sajtkészletük. Vagy talán csak utálnak minket.

A New York Times cikke szerint a „limitált kiadásként” hirdetett sajtburgert kevesebb mint egy hét után már le is vették a menüről.

@nutapiwich Real Cheese Burger ขีสแน่นๆจุกๆ มีชีสทั้งหมด 20 แผ่น มาลองได้ที่ #BurgerKing #RealCheeseBurger #Cheese #Burger #ชีส #เรียลชีส ♬ original sound - Nutapiwich


Nyitókép: TikTok/Burger King

 

#Életmód#burger#sajtburger#burger king#thaiföld

Címlapról ajánljuk