Életmód

Nyolc éve van viszonyuk, ki akartak ugrani a házasságaikból, mire az egyikük elhidegült

rtl.hurtl.hu

2023. július 10. 17:59

„Már nem izgatja, hogy szexeljen velem, és amikor utoljára láttam, több mint egy hónapja, teljesen érdektelen volt.” Egy történet, amiben mindenki fájdalmat okoz mindenkinek.

Kétségbeesett olvasói levelet kapott a Sun, amelyben egy férfi elmesélte a Deidre válaszol rovatnak, hogy a házas szeretője elhidegült tőle, miután eldöntötték, hogy elhagyják a házastársaikat. 

A férfi azt írta, a szeretőjével mindketten házasok, de az elmúlt nyolc évben minden héten találkoztak. 

„Én 48 éves vagyok, a feleségem pedig 45. Csaknem 20 éve vagyunk házasok, és felnőtt gyermekeink vannak. A szeretőm szintén házas. Ő 43 éves. Iskolai barátnőm volt, és kapcsolatban maradtunk. Aztán amikor kertészeti vállalkozást indított, időnként elkezdett segíteni nekünk. Mindig is tetszett nekem, és egy nap a kertünkben dolgozott, amíg a feleségem nem volt otthon” – magyarázta a férfi. 

Megjegyeztem, hogy még mindig jó formában van, és mielőtt észbe kaptam volna, azt javasolta, hogy mutassunk meg többet is, és berángatott a fészerbe. Ha az első szexuális találkozásunkra gondolok, még mindig felizgulok.

A férj szerint a felesége nem élvezi a szexet, és nem jó a kapcsolatuk. Nem tudnak megegyezni semmiben, még abban sem, hogy mit egyenek vagy mit nézzenek a tévében.

De a szeretőmmel hihetetlenül jó. Az évek során a kapcsolatunk sokkal több lett azzal, hogy beszéltünk a boldogtalan házasságunkról. Mélyen beleszerettem. Amikor felajánlottam, hogy nézzünk lakásokat, elkezdett kifogásokat keresni. Már nem izgatja, hogy szexeljen velem, és amikor utoljára láttam, több mint egy hónapja, teljesen érdektelen volt. Minden erőfeszítésemet a viszonyunkba fektettem, és most az a perspektíva, hogy a feleségemmel maradok, túlságosan elkeserítő

– írta a férj.

A tanácsadó Deidre szerint valószínűleg arról van szó, hogy azért csökkent a nő érdeklődése, mert a családja elhagyásának a valósága kezd elhatalmasodni rajta. 

„Nem tudod kényszeríteni, hogy összejöjjön veled, és úgy tűnik, meggondolta magát. Elismered, hogy minden erődet a viszonyodba fektetted. Képzeld el, mi történhetne, ha ehelyett ezt a lelkesedést inkább a házasságod felé fordítanád” – írta a tanácsadó, majd megkérdezte: „Beszéltél már a feleségeddel arról, hogy szeretnél egy kis izgalmat vinni a szexuális életetekbe?”

Nyitókép: Pixabay

#Életmód#válás#házasság#szex#rovat#elhidegülés

Címlapról ajánljuk