Életmód

„Láttam a túlvilágot, angyalok jósolták meg a kutyám és a testvérem halálát – és mindkettő valósággá vált”

rtl.hurtl.hu

2023. április 4. 19:23

Egy önjelölt szellemekkel suttogó azt állítja, a halálközeli élmény által nyert „bizonyosságot”.

Az önjelölt szellemekkel suttogó, David Hanzel halálközeli élményben részesült, és az angyalok állítólag megmutatták neki, hogy mikor fog meghalni a kutyája és a testvére – írja a DailyStar

Hanzel szerint az angyalok jóslata néhány hónappal később valóra vált. 

Az 57 éves Hanzel akkor került kórházba, amikor 2015 szeptemberében gyorsan terjedő tüdőfertőzés és szepszis alakult ki nála.

Később elmesélte, hogy a halálos ágyán tett „túlvilági látogatása során” az angyalok figyelmeztették őt  a bátyja és kutyája halálának időpontjára.

A férfi elmondta, hogy négyéves kora óta látja és hallja a halottakat, és annak ellenére, hogy gyermekkorában állandóan költözködött a családja, a szellemek „követték őt”. 

Amikor fiatalabb voltam, minden zajt hallottam. Suttogásokat, főleg. A szüleim nem hallották. De hallottam, ahogy a halottak ajtókat csuknak be, lámpákat kapcsolnak fel és le

– magyarázta a férfi. 

De miután évtizedekig kísértettek a szellemek, David Hanzel azt mondta, hogy végül elege lett. „Elegem lett abból, hogy az egész életem szar, így kénytelen voltam alkoholhoz és drogokhoz nyúlni, mert az emberek azt mondták, megőrültem.”

Az angyalokkal azonban különösen jó kapcsolatot ápolt Hanzel, akik a férfi szerint „királyak, és rengeteg mindentől megvédték az életem során”.

David a fertőzése után két hónappal ébredt fel a kómából a kórházi ágyában, és egy ideig azt hitte, csak álmodta az angyalok jóslatát, ám később rájött, hogy „nem a képzelete verte át”. 

Sokáig nem hittem el, aztán meghalt a kiskutyám. Pontosan úgy, ahogy az angyalok mondták, széttépte őt néhány nagyobb kutya a szüleim házában. Aztán a bátyámnál, ahogy mondták, hirtelen negyedik stádiumú tüdőrákot és agydaganatot diagnosztizáltak, négy hónappal később pedig meghalt

– fogalmazott a férfi. 

A kétségbeesett és csüggedt David Hanzel állítólag megkérdezte a túlvilági lényeket, hogy miért volt szüksége erre az információra, mire azok azt válaszolták, hogy „bizonyíték kellett neki”.

„Szóval a bizonyíték az volt, hogy minden olyan sorrendben történt, amit megálmodtam” – tette hozzá a férfi. 

Nyitókép: Pixabay

#Életmód#szellem#suttogó#angyal#angyalok#jóslat#halál

Címlapról ajánljuk