Életmód

Lakatos Márk: Kajdi Cylát sem az iskolái miatt válogatták be a tévébe

rtl.hurtl.hu

2022. október 8. 14:37

Hanem a bohóckodása miatt. Ahogy amúgy őt is, de ez így van jól. 

Nemrég az rtl.hu is beszámolt róla, hogy Kajdi Csaba, vagy ahogy sokan ismerik Cyla, Instagram-sztorijában élcelődött azon, hogy G.w.M-nek nincs iskola végzettsége.

„Nem kell befejezni az iskolát, már a tv-ben vagyol” – mondta Kajdi a sajátos stílusában, utalva arra, hogy G.w.M. és párja, Kulcsár Edina egy televíziós műsorban fognak szerepelni. 

A rapper nem hagyta szó nélkül a poénkodást, szintén Instagram-sztoriban válaszolt Kajdinak. Azt írta, sajnos „nem mindenkinek adatik meg az, hogy legyen lehetősége tanulni gyerekkorban, vagy az életében. Nekem pénzt kellett csinálnom, hogy a családomnak segíteni tudjak, és sok más ilyen sors van, főleg ott, ahonnan én jövök”.

Lakatos Márk most a TikTokon reagált a szócsatára, videójában azt mondta:

G.w.M. barátom egyre szimpatikusabb nekem!

Ezután felidézte, mi történt, és úgy véli, a rapper nagyon menő választ adott. 

„Ezen kéne dolgozni, a jó iskolákon, a jó tanárokon, a megfelelő oktatási rendszeren, nem szapulni őket, hanem segíteni, hogy a legelesettebbek meg a legszegényebbek is oktatáshoz juthassanak” – mondta.

Lakatos Márk szerint ahhoz, hogy G.w.M. elmenjen egy szórakoztató műsorba, nem is kell különösebb iskola.

„És egyébként, ha jól belegondolunk, Kajdi Cylát sem az iskolái miatt válogatták be a tévébe, hanem a bohóckodása miatt, ahogy egyébként engem is, és így kerek ez a történet” – zárta a videóját. 

Nyitókép: Fókusz

#Életmód#kajdi csaba#lakatos márk#gwm#G.W.M.#kulcsár edina#iskola

Címlapról ajánljuk