Életmód

Tomi még csak 5 éves, de máris annyira imádja a csatornákat, hogy azt a Fővárosi Csatornázási Művek sem hagyhatta szó nélkül

rtl.hurtl.hu

2022. június 30. 16:24

A csatornarajongó kisfiú, ha felnő, mindenképpen a vállalatnál szeretne dolgozni.

Ledobta a cukiságbombát a Fővárosi Csatornázási Művek a Facebookon: mint írták, a napokban egy anyuka fordult hozzájuk, hogy nagyon boldoggá tenné a kisfiát, ha – most figyeljenek:

kaphatna egy csatornatérképet a lakóhelyük környezetéről. 

A vállalat szerint a még csak 5 éves Tomi már évek óta rendkívüli módon érdeklődik a csatornák iránt, hogy azok honnan-hova vezetnek és hogyan működnek. Mindig megnézi a csatornafedeleket, és izgatottan figyeli hogyan folyik le az esővíz a víznyelőkön keresztül a föld alá. 

Mint írják, a kérés olyannyira lázba hozta a cég munkatársait, hogy a Térképészeti Csoport vezetője saját kezűleg külön két térképet is készített a kisfiúnak. 

 

A kollégák mindenképpen szerettek volna találkozni a kisfiúval, ezért a térképek átadását egy csatornakamerás bemutatóval együtt szerveztük meg. Ráadásként még egy Csatornarobotos társasjátékkal is megleptük Tomit és a 2 éves kisöccsét. Tomi a bemutató végén közölte, hogy majd hozzánk jön dolgozni, ha felnő! Tárt karokkal várjuk!

– tették hozzá, és meg is osztottak néhány fotót a nagy találkozásról:

 


Nyitókép: Fővárosi Csatornázási Művek / Facebook

#Életmód#fővárosi csatornázási művek#csatorna#csatornatérkép

Címlapról ajánljuk