Éjjel-Nappal Budapest

Karola kibékül Rebekával

rtl.hurtl.hu

2022. március 28. 22:50

Karola végre szóba áll a lányával, és sikerül tiszta vizet önteniük a pohárba.

Karola meglepi Rebekát a születésnapján, és végre sikerül beszélgetnie a lányával. A nagy öröm azonban gyorsan elszáll, amikor Rebeka nevelőszülei beállítanak a Bécy-villába. Mivel a lány apja munkalehetőséget kapott Ausztriában, hamarosan el kell költözniük Budapestről, de Rebeka erről hallani sem akar. Karola később felajánlja a lánynak, hogy költözzön be hozzájuk a házba. „Ez életem legjobb szülinapja” – lelkesedik Rebeka.

Mivel Livi eddig kerülte Caspert a dühkitörése miatt, a srác felkeresi barátnőjét az albérletben. A lány egyből kidobja Caspert, de fogalma sincs, mitévő legyen. Mikor Roland figyelmezteti, hogy mennyire kiszámíthatatlan Casper, Livi belátja, hogy szakítania kell a sráccal. Casper azonban nem hagyja magát, és este rátámad Livire:


Farkas egy megalázó ajándékkal tör borsot Gábor orra alá. A férfi nem hagyja magát, és később tojásokat tör szét Farkas klubjában. Vivi teljesen kiakad a gyerekes viselkedésük miatt, és úgy dönt, végleg megszakítja a kapcsolatot Gáborral. Amikor azonban megpillantja exét egy ismeretlen nővel, azonnal elönti a féltékenység. Vajon még mindig nem lépett túl a férfin?

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#rebeka#karola#livi#roland#casper#vivi#gábor#farkas

Címlapról ajánljuk