Éjjel-Nappal Budapest

Casper vallomása Livinek: Szerelmes vagyok beléd

rtl.hurtl.hu

2022. március 22. 21:50

A srác őszinte szavai teljesen meghatják a lányt, de a nap végére minden a feje tetejére fordul.

Joe egyre mélyebb depresszióba esik, és a barátai segítségét sem fogadja el. Saját magát hibáztatja a történtekért, és durva önpusztításba lendül. A bűntudattól gyötört Dávid később felkeresi Joe-t, és megpróbál a lelkére beszélni. A nap végére úgy tűnik, Joe valamelyest megnyugszik.

Amikor Tekla meglátja, hogy a Klub egyik táncosnője üzenetet küldött Márknak, teljesen kiakad. Féltékenységében nekiesik a férfinak, aminek hatalmas veszekedés lesz a vége. Tivadar később azt tanácsolja Teklának, hogy próbáljon meg végre bízni a férfiban. A lány délután meg szeretné lepni Márkot a fitneszben, és teljesen padlót fog, amikor meglátja Márkot Ritával. Azt viszont nem is sejti, hogy a lány kikezd Márkkal a zuhanyzóban:


Livi kényelmetlenül érzi magát, amikor Casper féltékeny lesz Rolandra. Később viszont teljes mértékben megérti a srác reakcióját, amikor Casper szerelmet vall neki. Hirtelen jött boldogsága azonban gyorsan elillan, amikor este drogot talál a fiú táskájában. Azonnal lehúzza a vécén a cuccot, amivel rendesen kihúzza a gyufát Caspernél. A fiú teljesen kikel magából, és halálra rémiszti Livit az ijesztő viselkedésével. Végül Roland dobja ki Caspert a lakásból.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#livi#casper#roland#joe#dávid#tekla#márk#tivadar

Címlapról ajánljuk