Éjjel-Nappal Budapest

Idézd fel velünk ÉNB Dávid legemlékezetesebb pillanatait

rtl.hurtl.hu

2022. február 15. 10:00

Több éve már, hogy a bajkeverő srác lelépett a fővárosból, azonban most ismét feltűnt az Albiban, és mindent megtesz, hogy jóvátegye korábbi bűneit. Visszatérése alkalmával összegyűjtöttük Dávid legjobb pillanatait.  

Dávid Budapestre költözött

Joe minden elvesztegetett időt be szeretett volna pótolni a fiával, ezért egy toronymászással lepte meg Dávidot. A közös program minden eddiginél közelebb hozta őket egymáshoz, Dávid pedig el is határozta, hogy ezentúl a főváros lesz az otthona.  

„Itt maradok Pesten, és megcsinálom a szerencsémet”

 

Dávid és Evelin szex közben estek csapdába

Evelin fülig szerelmes lett Dávidba, de mivel a srác akkor Laurával volt együtt, próbálta magába fojtani az érzéseit. „A tűzzel játszom. Nemcsak magamat égethetem meg, hanem a legjobb barátnőmet is” – mondta az elkeseredett lány, aki később le is bukott Laura előtt. Bár a fiatalok kapcsolata nem indult egyszerűen, később csak úgy úsztak a boldogságban. Olyannyira szikrázott közöttük a levegő, hogy egyszer egy kertészetben is egymásnak estek. A nagy hév közben észre sem vették, hogy rájuk zárták az üzletet:

 

„Joe valóra váltotta az álmomat”

Joe meglepte Dávidot a születésnapja alkalmából, és egy saját konditeremmel ajándékozta meg a srácot. Dávidnak teljesen leesett az álla a meglepetés láttán, és alig találta a szavakat:  

 

Dávid szembenézett legsötétebb félelmével

Evelin bogarat ültetett szerelme fülébe: „Ilyen vércsoporttal Joe nem lehet az apád”. A srácon egyre jobban eluralkodtak a kételyek, és sírva vallotta be érzéseit Evelinnek: „Ha nem Joe az apám, nem tudom, mihez kezdek”. Végül felkereste az édesanyját, akitől megtudta a szívbemarkoló igazságot. Míg Joe dührohamot kapott a hír hallatán, a kétségbeesett Dávid anyja fiatalkori fényképével próbálta megtalálni vérszerinti édesapját:

 

Kedd este 21:30-kor ismét nyomon követhetjük a srác kalandjait az RTLII-n. Vajon megbocsátanak neki a többiek?  

 

#Éjjel-Nappal Budapest#rtl#RTL Klub#dávid#visszatérés#múlt#emlékezetes#pillanat#élmény#evelin#joe

Címlapról ajánljuk