Éjjel-Nappal Budapest

Mesi és Dani között izzik a levegő

rtl.hurtl.hu

2022. január 27. 21:50

Mesi kérdőre vonja párkapcsolatát, de a konditeremben újra összesodorja az élet Danival…

Mesi az előző napi sikertelen „akció” után már alig várja, hogy megmutathassa Bencének a fényképeit, de hatalmasat csalódik, amikor a fiú nem mutat érdeklődést a fotók iránt. Mesi kérdőre vonja barátját, és kételkedni kezd a párkapcsolatában, a fitneszben pedig ismét belebotlik Daniba. A lány ekkor már saját maga előtt sem tudja tagadni, mennyire bejön neki a srác.

Kornél úgy dönt, hogy szeretné élete legnagyobb szenvedélyével, a zenéléssel megkeresni a pénzét. Elszántan próbálja ki magát zenészként egy rendezvényen, de közben majdnem megfeledkezik a munkakezdésről a mongol büfében. Norbi pártfogásával új munkát szerez magának Farkas klubjában, de hamar kiderül, hogy ez a munka nem olyan, mint amilyet elképzelt magának. A fárasztó nap után azonban kellemes látvány fogadja a srácot:

 

 

Szúnyog és Gábor megtalálják a tökéletes szerelőműhelyt, amitől Joe nagyon lelkes lesz. Gábor is boldog, hogy újra együtt dolgozhat a barátjával. Éppen ezért megesküsznek a régi tulajdonosnak, hogy tiszteletben fogják tartani a családi vállalkozás régi hagyományait, de váratlan bonyodalom adódik.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

 

#Éjjel-Nappal Budapest#napló#mesi#dani#kornél#norbi#farkas#joe#gábor

Címlapról ajánljuk