Éjjel-Nappal Budapest

Roland végleg lemond Evelinről?

rtl.hurtl.hu

2021. december 23. 21:50

Farkas meglepetés bulit szervez Vivinek. Kornél és Toni összejönnek. Roland fél bevallani érzéseit Evelinnek.

Farkas születésnapi partival szeretné meglepni Vivit, ezért lakótársai segítségét kéri a szervezésben. A társaságból egyedül Mesi száll be a készülődésbe, de később Karola is megjelenik. Mikor Farkas beszámol neki arról, mennyi mindennel készül Vivinek, Karola elszomorodik, mert rájön, milyen figyelmes és odaadó férfit engedett ki a kezei közül. A délután folyamán Bence és Roland is felmentőseregként érkeznek a terembe, ahol később egy kisebb bulit is csapnak maguknak. Karola olyan jól érzi magát Farkas társaságában, hogy ráébred, fülig szerelmes a férfiba és képtelen elfelejteni.

Toniék egy karácsonyi házibuliba hivatalosak. Az este jól indul, de frászt kapnak, mikor váratlan vendégek rontanak be az ajtón. Robi és a bandája elrontják a hangulatot és mindenkit a földre kényszerítenek. Lara bátyja bezárkózik Tonival a hálószobába, de a sokkos társaság nem tudja, hogyan mentsék ki barátjukat. Kornélnak sikerül elosonnia a telefonig, hogy kihívja a rendőrséget, de mielőtt a zsaruk odaérnének, a csapat összefog és leszorítja a két bandatagot. Ekkor Kornél kap az alkalmon, rátör Robira és megmenti szerelmét. A félelmetes éjszaka után Toni bevallja érzéseit Kornélnak.

 

 

Amíg mindenki karácsonyi hangulatban tölti az estét, Roland és Evelin a bárban nyújtanak vígaszt a magányos szíveknek. Miközben erről beszélgetnek, a férfiben egyre inkább felmerül a kérdés: vajon kollégája valóban boldog Péter mellett vagy túl nagy reményeket fűz a sráchoz? Ezt a témát feszegetve be is toppan Peti, aki meglepődik a szomorú hangulaton, ezért megpróbálja feldobni kedvese estéjét. Kettejüket elnézve, Roland rájön, hogy szeretne Evelinnel lenni, de fél kockára tenni a barátságukat és a bárt.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#farkas#vivi#karola#kornél#toni#dani#roland#evelin#péter

Címlapról ajánljuk