Éjjel-Nappal Budapest

Roland és Evelin szexi kókusztáncot lejtenek

rtl.hurtl.hu

2021. december 22. 21:50

Roland majdnem megcsókolja Evelint. Karola próbára teszi Farkast. Lalira rámászik az énektanárnője.

Vivi kijelenti lakótársai előtt, hogy együtt van Farkassal. Karola még mindig biztos benne, hogy a férfi csak játszadozik barátnője érzéseivel, miközben egyetlen célja, hogy őt féltékennyé tegye. A lány be akarja bizonyítani, hogy még mindig bejön a macsó pasinak, ezért lenyom neki egy kis műsort a szaunában. Pucérra vetkőzik főnöke előtt, aki kirohan a helységből, később pedig megkéri Karolát, hogy költözzön ki a villából.

Kornél szembesíti Lalit azzal, hogy a rajongók Virágot istenítik, miközben a mulatós sztárt kritizálják a neten énektudása miatt. Lali titokban befizet egy énektanfolyamra, ahol a szigorú énektanárnő lesújtó véleményt alkot róla. A sértett férfi kérdőre vonja a tanárnőt, aki közli vele, hogy magánórákra lesz szüksége. Estére meg is beszélnek egy időpontot a nő lakásán, de mikor Lali megérkezik, meglepve látja, hogy a szigorú Elvira kicsípte magát a tanórára, ráadásul azonnal itallal kínálja tanítványát…

 

 

Míg Péter elégedett, Roland észreveszi, hogy Evelinnek közel sem ennyire egyszerű ez a kapcsolat. Négyszemközt beszél a lánnyal és megkérdezi, hogy miért van még együtt Petivel, de a panaszkodást követően Evelin közli, hogy még mindig hisz a szerelmükben. Később Roland flörtölni kezd egy vendéggel a T.É.R-ben, ami felpiszkálja Evelin féltékenységét és bár véletlenül, de tesz róla, hogy a fiatal lány faképnél hagyja a srácot. Az este folyamán Roland többször is közeledni próbál Evelinhez, aki úgy tűnik viszonozná egykori szerelme érzéseit, de a csók előtt Péter félbeszakítja a meghitt pillanatot.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#roland#evelin#szexi#tánc#kókusz

Címlapról ajánljuk