Éjjel-Nappal Budapest

Livi részegen mindent bevall édesapjának

rtl.hurtl.hu

2021. december 20. 21:50

Péter cserbenhagyja Evelint. Livi színt vall Brúnónak. Kíra bizonyít Milánnak.

Norbi fel akarja vidítani Livit, ezért kitalál kettejüknek egy izgalmas programot. Elmennek fallabdázni. Később beülnek a törzshelyükre, ahol összefutnak barátaikkal és Livi attól tart, hogy Kornél ismét letámadja őt. Mikor a lány megtudja, hogy Toni sem hisz már neki, inni kezd és részegen bevallja Brúnónak, hogy hazudott.

Amikor Péter meglátja Farkast és Vivit enyelegni, beleköt a férfibe és a szemére veti, hogy csak manipulálja a lányt. Ezt Evelin is meghallja és úgy érzi, hogy Péter féltékeny Farkasra ex-barátnője miatt. Annak érdekében, hogy eloszlassa barátnője gyanúját, megígéri Evelinnek, hogy elviszi őt egy romantikus vacsorára. Később az edzőteremben Peti tovább provokálja Vivi kedvesét, végül egy bokszmeccsel próbálják meg lerendezni a nézeteltérést. Csakhogy eközben Péter megfeledkezik Evelinről, amiért a lány durván kiakad.

Milán és Kíra ki sem lát a rózsaszín ködből, ami Kareszt aggodalommal tölti el. Megpróbálja meggyőzni barátját, hogy ne élje bele magát a friss kapcsolatba, mert a lány eddig mindig becsapta őt. A modell, hogy bizonyítsa érzéseit, megkéri Milánt, hogy menjen érte a fotózásra, ahol az összes kollégája jelen lesz. Karesz is elkíséri a srácot és legnagyobb meglepetésére Kíra mindenki szeme láttára megcsókolja Milánt.

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#péter#farkas#vivi#evelin#livi#brúnó#milán#kira#karesz

Címlapról ajánljuk