Éjjel-Nappal Budapest

Toni pontot tesz a szerelmi háromszög végére

rtl.hurtl.hu

2021. december 16. 21:50

Farkas és Vivi összejönnek. Bella és Milán kavarnak. Toni dobja Danit.

Farkast be akarja vinni a rendőrség az előző esti incidens miatt, de Vivi alibiként azonnal a védelmére siet és azt hazudja, hogy a férfivel töltötte az egész éjszakát. A tanúzás után elmennek ebédelni, ráadásul a délutánt is együtt töltik Farkas hálószobájában. Karola megpróbálja felnyitni barátnője szemét, hogy főnökük ismét csak szórakozik vele. Erre később Farkas rácáfol, ugyanis kijelenti, hogy ők Vivivel egy pár.

Bella magánéleti válságba kerül, ezért Milán és Karesz megpróbálják felvidítani. Este elmennek a lány munkahelyére, hogy megnézzék a fellépését. Nagyon jól érzik magukat, amitől Bella nosztalgikus hangulatba kerül és ismét másként tekint Milánra. Mikor hazaérnek a Lakóhajóra, a volt szerelmeseket elkapja a hév és egymásnak esnek, de a srác hamar meggondolja magát és visszautasítja ex-barátnőjét.

 

 

Toni elutasítóan viselkedik Danival, ami a srácnak azonnal feltűnik és számonkéri. A lánynak bűntudata van, ezért nem tudja tovább magában tartani, hogy lefeküdt Kornéllal. Dani reakciója meglepi Tonit, a fiú pedig úgy dönt, időt ad szerelmének, hogy eldöntse, kit akar. Este a lány bekopog barátjához, hogy elmondja, szakítaniuk kell, mert képtelen választani.

 

Ha kíváncsi vagy a teljes adásra, kattints ide!

#Éjjel-Nappal Budapest#milán#bella#vivi#farkas#karola#dani#kornél#toni

Címlapról ajánljuk