Éjjel-Nappal Budapest

Gábor beismerő vallomást tesz?

rtl.hurtl.hu

2021. december 6. 21:50

Gábor rossz híreket kap, Milán ismét csalódik Kírában, Bence és Mesi összevesznek.

Gábor arra ébred, hogy szobatársai meglopták, amikor kérdőre vonja őket emiatt, a két férfi nekiesik. Később elmegy a T.É.R-be, ahol újabb csalódás éri: Evelin és Roland nem szeretnék, ha munkába állna, amíg nem tisztázza a nevét. Gábor végső kétségbeesésében Livit is felkeresi, hogy beszéljen vele, vonja vissza az ellene tett hamis vádakat. Szerencsére Joe talál egy ügyvédnőt, aki elvállalja Gábor ügyét, de nem szolgál jó hírekkel férfinek...

Mesi rosszkedvű, mert úgy érzi, Bence nem elég figyelmes vele. Azonban a srác egy kedves meglepetéssel készül Mikulásra, ráadásul őszintén elnézést is kér a viselkedéséért, amivel sikerül kárpótolnia barátnőjét. A lány úgy dönt, őszintén beszél kedvesével az érzéseiről, de nem találja a megfelelő alkalmat. Szerelme lemondja a közös filmezést egy sürgős munka miatt, ezért Mesi enged a szomszéd fiú csábításának és együtt töltik az estét, ám Bence rajtakapja őket.
 


Milán és Kíra jókedvűen ébrednek, a srác pedig tréfából egy aranyos videót készít kettejükről. A lány nem örül a felvételnek, mert továbbra is titkolni szeretné a kapcsolatukat. Milán azonban úgy dönt, megvicceli szerelmét és úgy tesz, mintha elküldené a videót barátnője kollégáinak. Miközben Kíra a telefonját próbálja visszaszerezni a sráctól, véletlenül rányomnak a küldés gombra. A lány pánikba esik, de megpróbálja megmenteni a helyzetet, amivel azonban nagyon megbántja a fiút.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#éjjel-nappal budaepst#gábor#joe#lali#milán#kira#bence#mesi

Címlapról ajánljuk