Éjjel-Nappal Budapest

Máté levélben búcsúzott el Teklától: „Számomra meghaltál”

rtl.hurtl.hu

2021. november 25. 21:50

Tekla levelet kap Mátétól, Gábor gyanúba keveredik Szofi előtt, Karola és Farkas között izzik a levegő.

Brúnó felkeresi Teklát a Lakóhajón, hogy átadjon neki egy levelet Mátétól: mikor elolvassa volt férje üzenetét, összeomlik. Máté végleg elbúcsúzik tőle, rádaásul a gyűrűt is visszaküldi a lánynak. Tekla úgy dönt, megfogadja Brúnó tanácsát és lazít egy kicsit, így elmennek együtt vásárolni. Végül sikerül felengednie.

Szofinak rosszul esik, hogy Gábor nem veszi észre exe hátsó szándékait, miközben párja egyre feszültebb, mivel nem tudja, hogyan bizonyítsa be hűségét. Úgy gondolja, hogy szerelme eltúlozza a féltékenykedést Fannival kapcsolatban, ám amikor volt barátnője félreérthetetlen célzást tesz neki, Gábor rájön, hogy Szofi aggodalmai jogosak voltak...de lehet, hogy ekkor már túl késő?
 


Egy bulizós éjszaka után Karola és Vivi a Villában folytatják a partit, Farkas pedig csatlakozik hozzájuk. Másnap reggel Karola a férfi ágyában ébred, de igyekszik megközelíthetetlennek mutatni magát. Később Joe termében futnak össze, ahol ismét flörtölgetni kezdenek egymással, Vivi pedig megpróbálja felnyitni barátnője szemét, hogy sokkal több van közöttük Farkassal, mint amennyit Karola beismer.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#tekla#máté#gábor#szofi#farkas

Címlapról ajánljuk