Éjjel-Nappal Budapest

Bella egy mérges kígyót visz a Lakóhajóra

rtl.hurtl.hu

2021. november 18. 21:50

Bella ráijeszt Kareszre és Milánra, Karola lefekszik Farkassal, Livi munkát keres a Frufruban.

Bella egyik utasa a taxiban felejt egy gyanútlan csomagot, de mint kiderül, egy kígyó rejtőzik benne. Bella sehogy sem tud a tulajdonos nyomára bukkanni, így kénytelen hazavinni a mérges állatot, amitől Karesz pánikba esik, és követeli, hogy tüntesse el az otthonukból. Bella és Milán megpróbál szerezni egy átmeneti szállást a kígyónak, de bajba kerülnek.

Karola még mindig nem tud túllépni azon, hogy Farkas rajta kívül másnak is csapja a szelet, ezért Vivivel kitervelik, hogy Karola elcsábítja a Klub tulaját, amit felvesz videóra. Ezzel pedig sarokba szorítják a férfit és visszaszerzik a Showgirls munkáját. Ám, a játékos nő meglepetésére Farkas először randevúzni hívja, ahol egy új oldalát mutatja neki.
 


Livi barátkozni kezd Tamarával, hogy szövetségesre leljen. A nőt behálózva előadja, hogy a Frufruban szeretne dolgozni, és azt is elpanaszolja neki, hogy Szofi pikkel rá. Tamara felajánlja Livinek a támogatását, mert igazán aranyosnak találja a fiatal lányt. Megpróbál neki segíteni beilleszkedni a szalonba, de igyekezete ellenére, Szofi nem tud megbékélni a helyzettel.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#bella#farkas#livi#szofi

Címlapról ajánljuk