Éjjel-Nappal Budapest

Milán szerelmet vall Kírának

rtl.hurtl.hu

2021. november 17. 21:50

Milán bevallja érzéseit Kírának, Karola kiterveli, hogy szúrjon ki Farkassal, Szofiék kellemetlen helyzetbe kerülnek Liviék előtt.

Karola meglepődik, hogy Farkas nem vevő a flörtölésére. Később amikor együtt látja a férfit egy másik nővel, úgy gondolja, hogy Farkas csak féltékennyé akarja tenni. Vivi letolja, hogy végképp veszni látszik számukra az üzlet, így Karola egy új tervvel áll elő, hogy megszerezze, amit akar.

Este minden lakó bulizni megy, ezért Szofi és Gábor kettesben szeretnék tölteni az éjszakát az Albiban. A lány egész nap másra sem tud gondolni, mint az esti randira. Meg akarja lepni a férfit, ezért táncórát is vesz és alig várja, hogy a szexi produkcióval feldobja kedvese estéjét. Livinek azonban a tudomására jut Szofi terve, és elhatározza, hogy tönkreteszi a a romantikus hangulatot.
 


Milán ki van bukva, mert nem úgy alakulnak a dolgai Kírával, ahogy elképzelte. Amikor a modell elmegy a lakóhajóra, nem érti, hogy miért ilyen elutasító vele Milán. A fiú végül bevallja az érzéseit, amivel meglepi a lányt. Később Kíra újra megpróbál beszélni a sráccal, de mikor közli, hogy szeretné, ha barátok maradnának, Milán ismét elküldi őt, viszont a haragja nem tart sokáig.

 

#Éjjel-Nappal Budapest#kira#farkas#szofi#gábor#livi

Címlapról ajánljuk